【飛騨牛陶板焼き】
当館の基本会席料理です。飛騨牛をご堪能ください。(一例).
人気の飛騨牛料理は、その日の仕入れで、その日のお勧めメニューが決定!
飛騨牛の朴葉みそ焼き・陶板焼き・すき焼き…などをご用意いたします。
Enjoy the seasonal fruits of the sea and of the local mountains, served in Hida takayama style.
(grilled Hida-beef)
main Kaiseki dinner(Japanese style)
Try Hida-beef, you will be surprised to this taste.
We can serve misotaste beef on the Hoba-leaf ・grilled beef on the plate ・ sukiyaki etc…
【飛騨牛ステーキ150g付きの宿泊プランもあります。】
There is also an accommodation plan with the Hida beef steak 150g.
【お子様は…(幼児向け)】
ミッフィーのプレートに、お子様の大好きなエビフライ・唐揚げ・ミニドック
野菜やフルーツ・ヨーグルトなどのデザートをご用意いたします。
(for kids)
We prepare fried shrimp on the Miffy plate, fried chicken, mini Dock and desserts such as vegetables and fruit yogurt.
飛騨の郷土料理『朴葉みそ』など白いご飯がすすむ
内容になっております。
※幼児用の朝食は、大人と同じ内容になります。
朝ごはんで人気をいただいているのが、『ベーコンエッグ』。 陶板にてご自分で作っていただくスタイルです。 大人の方は「このみの焼き加減でアツアツを!」 お子様は「卵上手に割れるかな〜」 いつもとは違う『ベーコンエッグ』を楽しみながらお召し上がり下さい。
Menu for Breakfast
You can enjoy rice with Miso-paste on the Hoba-leaf such as local culinary specialties of Hida.
※For kids is the same contents as adult
Our "bacon and eggs" is popular in breakfast. It’s a style which you cook on the plate by yourself. Please enjoy your "bacon and eggs".